Wij zijn Kersten

Maar wie zijn wij... waar staan wij bij kersten voor? Wat maakt onze cultuur, de manier van samenwerken en ons werk hier zo uniek én leuk? Klik op de foto's voor de persoonlijke verhalen...

Patrick Vermeulen
"We zijn de laatste jaren giga gegroeid, omdat we goed werk leveren."
Jethro van der Linden
"Ik wil me doorontwikkelen en dat kan hier."
Richard van Meegen
"Toen ik begon, mocht ik al snel meekijken met andere collega's."
Emile Thio
"De ruimte die er is voor eigen initiatief en zelf organiseren… dat spreekt mij wel aan."
Marc Zemering
"Je bent hier meteen onderdeel van een team."
René Huijgen
"Ik word in mijn werk vooral blij van de vrijheid die ik ervaar."
Angelo Bouwmeister
"Ik haal er voldoening uit om iets niet alleen goed, maar ook mooi te maken."

We fiksen het sámen

Bij ons staat de mens centraal. Dat kan ook niet anders; wij zijn een echt familiebedrijf en álle medewerkers zijn ‘part of the family’. Wij weten hoe belangrijk de verschillende rollen, aanvullende expertises en eigen persoonlijkheden zijn voor het grote geheel. Wij hebben daarom oprecht respect voor elkaar en aandacht voor de mens achter de collega. Samen vormen wij één team; alle neuzen staan dezelfde kant uit. Wij vinden het daarbij belangrijk om prettig samen te kunnen werken en natuurlijk ook fun met elkaar te hebben op z’n tijd.

We doen het samen voor én met de klant. We hebben daarbij persoonlijk aandacht voor de uitdagingen waar de klant voor staat. Wij weten wat de ander - de klant én de klant van de klant - beweegt. Wij zijn klantgericht en resultaatgericht. Wij stellen ons dan ook altijd dienstverlenend en probleemoplossend op. Wat wij doen, doet ertoe en klanten kunnen altijd op ons bouwen en vertrouwen.

We pakken het slim en dynamisch aan

Wij zijn een bekende naam in de markt. Wij zijn op een vertrouwde manier eigenzinnig. Dat verwachten klanten ook van ons. Dat we altijd een stapje verder zetten en kijken hoe het anders, slimmer en beter kan. Wij durven iets te proberen, kansen te creëren en de grenzen op te zoeken. Wij vertrouwen daarbij op onze eigen professionaliteit en die van elkaar. De klant vertrouwt op onze inzet, op de kwaliteit van ons werk en op een open en eerlijke aanpak. Wij willen trots zijn op ons werk en de dingen in één keer goed doen.

Wij zitten absoluut aan de dynamische kant van de techniek. Wij wachten niet passief af, maar springen juist flexibel en enthousiast in op nieuwe ontwikkelingen en kansen. Onze organisatie is veerkrachtig en lenig en dat is ook nodig om fit te blijven voor de toekomst. Op een slimme, inventieve manier geven wij vorm aan techniek en innovatie. Wij zijn én blijven ondernemend en nieuwsgierig. Zo zorgen we telkens weer voor verbeteringen bij de klant én voor uitdagingen voor onszelf.

Powered by Emply